باکس جستجو
منوی سایت
آمار بازدید سایت
  • کل بازدید : 2456357
  • بازدید امروز : 1040
  • بازدید دیروز : 964
  • بازدید این ماه : 6801
  • بازدید ماه قبل : 30096
  • آخرین بازدید : پنجشنبه 18 خرداد 1402 (09:56) ق.ظ
یکی از عمده ترین آلودگی های محیط زیست مربوط به پساب کارگاه ها و صنایع فلزی، به ویژه پساب های آبکاری مصنوعات فلزی که یکی از آلوده ترین پساب های صنعتی آلوده به فلزات سنگین می باشد، این پساب ها غیرقابل تجزیه بوده و از بین نمی روند.
غالباً پساب ایجاد شده از واحد های آبکاری که در نتیجه شستشوی قطعات در مراحل مختلف آماده سازی سطح، آبکاری و عملیات تکمیلی ایجاد می شود با توجه به نوع فرآیند آبکاری ممکن است دارای مقادير قابل توجهي املاح فلزات سنگين نظير كروم، مس، نيكل، روي، كادميوم و غيره و مواد سمي ديگري مثل سيانور موجود باشد. دفع چنین پساب هایی در محیط زیست مجاز نبوده و اگر اين پساب‌ها بدون خنثي‌سازي و حذف فلزات سنگين به محيط زيست وارد شوند  مشكلات زيادي از نظر آلودگي آب و خاك توليد خواهند كرد که آب‌ هاي سطحي و زيرزميني دريافت‌كننده اين آلودگي، ديگر قابل‌شرب نباشند. بنابراين ضرورت دارد اين پساب‌ ها قبل از دفع و رهاسازي در طبيعت، خنثي‌سازي و تصفيه گردند تا آب تصفیه شده شرایط استاندارد جهت دفع در چاه های جذبی، اتصال به آب های سطحی و یا مناسب برای کشاورزی گردد. گاهی در بعضی از فرآیندهای آبکاری از مواد کمپلکس کننده خاص استفاده می شود. در چنین مواردی بهتر است پساب به صورت جداگانه جمع آوری و مطابق دستور العمل تو
لید کننده آن مواد، خنثی سازی روی پساب انجام گیرد.


                  
 
پساب صنایع آبکاری
1- پساب‌هاي اسيدي و قليايي كه در اثر چربي گيري و شستشوي سطوح فلزاتي كه روي آن ها عمل آبكاري انجام مي‌گردد حاصل مي‌شود.
2- پساب‌هاي ناشي از شستشوي اجسام آبكاري ‌شده بعد از هر مرحله از آبكاري كه بيشتر شامل مقاديري از كروم، مس، نيكل يا مواد سمي نظير سيانور مي‌باشند.
3- علاوه بر پساب‌هاي حاصل از مرحله شستشوي اجسام آبكاري‌ شده ممكن است مقداري مواد سمي تركيبات فلزات سنگين از وان‌هاي آبكاري نشت نمايد يا هر چند وقت يك بار، وان‌ها را تخليه نمايند.
محلول هایی که در صنعت آبکاری مورد استفاده قرار می‌گیرند با اندک تفاوتی مثل یک زهر خطرناک در مورد موجودات عمل می‌کنند. پساب‌ های تولید شده در این کارگاه ‌ها معمولا سمی هستند. آن ها به قدری زهرآگین اند که تزریق مستقیم آن ها داخل فاضلاب ‌ها و کانال‌های شهری سبب صدمات جدی می‌شوند. بنابراین هدف از تصفیه پساب ‌ها این است که پساب طوری دور ریخته شود که زندگی حیوانات و یا گیاهان را تحت تاثیر قرار ندهد و طبیعت حفظ شود بدین منظور باید بعد از استفاده از آب‌ ها ، آن ها را تصفیه نموده به طوری که تمام احتیاجات صنعتی و انسانی را رفع کند.


                 



تصفیه لجن ها
بعد از سم زدایی و خنثی‌سازی پساب ‌ها، یون های فلز که ابتدا در محلول موجود بودند بعداً به صورت لجن هیدروکسید در پساب‌ ها دیده می‌شود. جداسازی این لجن طبق مقررات دولتی اجباری است زیرا در صورت وارد کردن آن در کاتالیزاسیون ممکن است در صورت تغییر احتمالی pH فلزات مربوطه که به صورت رسوب هستند دوباره وارد آب شده و سبب مسمومیت شوند.

 
در این راستا شرکت یاسین پژوه با ارائه پکیج های تصفیه پساب های شیمیایی با بالاترین راندمان جهت حذف آلاینده ها و خروجی متناسب با استاندارد های زیست محیطی ایران آماده ارائه خدمات به کلیه صنایع وابسته بوده که از جمله این خدمات می توان به موارد زیر اشاره نمود:
  • ارائه پکیج کامل تصفیه پساب های اسیدی حاوی فلزات سنگین و کروم شش ظرفیتی
  • ارائه پکیج کامل تصفیه پساب های سیانوری و قلیایی حاوی فلزات سنگین شامل روی و کادمیم
  • ارائه پکیج جدا کننده روغن از پساب های واحد های چربی گیری
  • ارائه سیتم های تصفیه پیشرفته جهت تصفیه نهایی آب خروجی و بازگشت دوباره به چرخه تولید (تولید آب مصرفی واحد صنعتی)
  • نصب و راه اندازی سیستم پیشرفته Power water جهت تصفیه انواع پساب صنعتی و فوق سمی
شرکت یاسین پژوه با بکارگیری دانش روز و تکنولوژی های نوین و نیز طراحی دقیق فرآیند تصفیه و استفاده از تجهیزات اتوماسیون مدرن، قادر به طراحی و ساخت سیستم تصفیه پساب آبکاری و پوشش دهی  می باشد.






ارائه یک سال گارانتی کامل تجهیزات به همراه سرویس دهی رایگان از طرف شرکت یاسین پژوه


دانلود کاتالوگ کامل محصولات و خدمات شرکت یاسین پژوه
دانلود کاتالوگ خدمات تصفیه پساب صنعتی شرکت یاسین پژوه